Notera en viktig sak här, resultaten i bilden över visar bara en sak. Vad jag presterade på ett av mina konton under cirka två år, de har ingen som helst relevans till dig och din trading så jämför INTE med dig själv.

En viktig anledning till varför du inte ska jämföra resultat med andra är: Resultat är väldigt olika och vad som “bra” är extremt individuellt. En trader som har 10 000kr på sitt handelskonto och gör 100% avkastning har tjänar 10 000;-, och även om den procentuella avkastningen är väldigt bra så är summan väldigt liten.

En trader som har 10 000 000 på sitt handelskonto och gör 12% på ett år har gjort 1,2 miljoner även om den procentuella avkastningen inte är lika hög som den andra tradern.

Här är min viktigaste takeaway från det här inlägget, sluta jämför med andra – fråga inte andra vad dem gör. Gör matematiken för vad du behöver och fokusera på att jobba för att nå dit. Om du är seriös med att nå dina mål måste du jobba på dig själv, förbättra dig själv och det går inte om du konstant fokuserar på vad andra gör.

Fokusera på dig själv 

Det är vad jag gör, rekommenderar och promotar. Någon tycker säkert annorlunda, och det är helt OK. Det enda jag räknar med om du tycker annorlunda är att du lägger upp dina bankkonton, dina löneslippar och dina deklarationer online. Det är ok,  jag kommer ej titta på dem och rekommenderar inte andra att göra det heller. Jag vill promota en community med fokus på framgång, oavsett vad din tolkning av det är. Inte en community av stolthet, fake news och “jag sa ju det”.

 

  • Approach: Swing/intraday
  • Risk: 1-3% per affär
  • MaxDD: 10%Lär dig handla med en statistisk fördel i våra kurser.