DTS Masterclass

DTS Masterclass är vår steg för steg kurs som tar dig från ny till vinnande trader. I kursen lär du dig bygga en tradingplan med en statistisk fördel enligt vår modell, en färdig studieplan där du går teori-simulator-live och ser resultat svart på vitt att det du gör fungerar innan du handlar i marknaden.

☑Lär dig identifiera vart banker & stora aktörer köper och ta rygg på dem.
☑ Steg för steg täcker alla områden du behöver som trader.
☑ Skapa en statistisk edge och handla med självförtroende.
☑ Exklusiv DTS teamrabatt på din handel hos världens största ECN mäklare.

8500;- Inklusive moms.

Idag får du en månad DTS Live gratis på köpet.  (DTS Live ingår i 1 månad, därefter debiteras 499;- per månad om du vill fortsätta med DTS Live,  ingen bindning/uppsägningstid.)

Köp Masterclass


Har du en fråga om vår Masterclass? – Vi ringer upp dig


VANLIGA FRÅGOR

Hur kan jag betala? – Du betalar med kort eller paypal

Vilka marknader lär jag mig handla? – Du lär dig en modell som fungerar i alla marknader, vår grupp fokuserar på likvida marknader. Forex, Futures, Index och råvaror.

Kan jag testa på medlemskap? – Nej, vi har inga testperioder eller återköp. Är du osäker på om du vill lära dig, kontakta oss för mer information – vi vill enbart ha studenter som har bestämt sig.

Hur lång tid tar det att lära? Räkna med att det tar tid, de flesta framgångsrika har utvecklat och mästrat sin plan på ungefär 6-15 månader.

Kan jag få personlig coaching? Du får support och kan ställa alla dina frågor i DTS Live varje onsdag. Du kan ansöka om privat mentorskap i mentorprogrammet.

Hur många är det som lyckas i DTS Masterclass? Om du verkligen satsar och gör allt som krävs är sannolikheten mycket stor att du blir vinnande i marknaden, vi ger dig alla resurser och mentorskap som krävs för att du ska lyckas – men i slutändan är allt upp till dig. Är du redo att göra vad som krävs?

Har ni live träffar? Ja, vi har flera workshops/event årligen för våra medlemmar.

Kan jag använda DTS material för att utbilda andra? Nej, DTS material är copyright skyddat. Du bryter mot lagen genom att använda det i annat syfte än vad som ingår i våra villkor.

Är det någon bindningstid? Nej, DTS Masterclass är en engångssumma och du får permanent tillgång. DTS Live har ingen bindning/uppsägningstid, du är med så länge du ser det som en bra investering.

Andra Frågor?

Mejla admin@daytradingskolan.se