Många handlar CFDs mot en market maker utan att veta om det. En mäklare som har en direkt intressekonflikt med sina kunder ger dig inte de bästa förutsättningarna för att lyckas med din trading.

Nu kan du också ta del av vår teamrabatt och handla med världens största ECN mäklare till världens lägsta avgifter.


 

 

Det finns också STP/ ECN mäklare som agerar som en mellanhand (Du —>Likviditetspool <— Banker,fonder & andra traders). Det är så som du vill handla, det ger dig bäst förutsättningar och mäklaren har inget incitament att slå dina stoppar genom att öka spreaden på natten eller vid likviditetszoner (sk. stop hunting).

Forex är en av de mest ärliga och rättvisa marknaderna jag vet” – Peter Svan

I den här Youtubevideon berättar jag mer om mäklare och i den här videon berättar jag hemligheterna som internet marketers och “gratis utbildningshemsidor” inte vill att du ska veta. Så se till att få informationen, den kan rädda dig från att hamna hos en mindre bra mäklare och få dig på rätt spår ifrån början.

 

☑ STP/ECN

☑ Plattform

☑ Avgifter

☑ Support

☑ Uttag

☑ Reguleringar

☑ Plats

 

Det krävs en del research när du väljer mäklare, de ska ha rätt licenser, reguleringar, en bra plattform och villkor för din handel. Vi tog i hand med världens största ECN mäklare i mitten på 2017 och erbjuder våra medlemmar världens lägsta avgifter.

Hur?

80% av alla tradingkonton är kopplade till en IB (introducing broker). Det är en internetmarknadsförare, t.e.x som de stora och kända “Youtubekanalerna med gratis utbildning”. De har länkar i videos och på sina hemsidor som leder till mäklare (Market makers). Deras länk blir kopplad till ditt konto och även om du öppnar ett konto flera månader efter du tryckte på länken så får personen betalt när du sedan handlar eller sätter in pengar.

Vi gjorde en deal med vår partner att ge 75% “vår comission” till vår medlemmar vilket gör att alla får det avdraget direkt på sin comission för varje trade. Många sparar mellan 1000-4000 kr per månad i avgifter. Vi tycker det är helt fair att ge till våra medlemmar istället för att få betalt. De sista 25% ger vi till välgörenhet på månatlig basis, läs mer i DTS Charity.

Market makers och CFD mäklare betalar ofta summor som är mycket större än ECN/STP mäklare, därför tjänar de som erbjuder gratis utbildning ofta stora summor på att promota dåliga mäklare som “verkar bra utåt” och det är hela deras business. Var extra noga när något är gratis är mitt råd och handla enbart hos ECN/STP mäklare.

 

Om du inte gått vår grundskola ännu, gör det här. Vi lär dig vad vi ser efter när vi väljer mäklare och hur du kan ta del av vår teamdeal och spara tusenlappar på avgifter.