“Lär dig trading ifrån riktiga traders”

 


Daytradingskolan “Team DTS”  är den mest exklusiva tradingcommunityn i Sverige med rötter tillbaka i  2013. Vår ärliga approach och engagemang har skapat några av Sveriges bästa traders de senaste 5 åren och fler varje år. DTS drivs av traders som har har sina kapitalinkomster som sin primära intäktskälla.

Peter Svan (författare av Profitable på 6 månader, PP6m) grundade communityn och teamet med syfte att ge transparens i en annars “döljande” bransch med många “experter” men få riktiga traders. Det största problemet för nya traders är informationskällor, många riktigt duktiga utbildare, säljare och författare tjänar bra på att mata nya med informationen som de VILL ha – men inte den som du behöver.

Det leder till vår mission – Transparens och att ge dig de resurser och principer som idag används och appliceras av världens bästa traders.


Hör storyn från Peter

Jag ville ha ekonomisk frihet och leva på mina egna villkor, idag hjälper jag nya och erfarna traders maximera sin prestation och bli vinnare i marknaden.

 Har du haft dessa utmaningar?

  • Du hittar en strategi som andra “använder” , men finner ingen kontinuitet själv.
  • Du hittar en ny strategi och samma visa kommer igen.
  • Ju mer du försöker, desto mer tid och kapital går till spillo.
  • Du blir profitable en stund, men förlorar sedan alla vinster och lite till.
  • Ditt resultat speglar inte din insats och intelligens.

Jag kände precis likadant.

Jag ville lära mig på egen hand, började studera litteratur och online – testade strategi på strategi. Inget fungerade långsiktigt, jag förlorade pengar, kände mig stressad och fick ingen rätsida på min trading.

Jag läste allt och kände mig stundvis mer förvirrad än dag 1. Varje gång jag trodde att jag hittat lösningen, blev jag snabbt motbevisad av mina resultat. Det var frustrerande, jag var ambitiös och ville verkligen lyckas – men oavsett vad jag gjorde såg jag inga hållbara resultat. Jag brände mitt konto två gånger och var nära på att ge upp.

Alla hade åsikter om allt, men ingenting hjälpte.

Jag gav inte upp och det var först när jag började studera den andra sidan av marknaden som jag började förstå trading på riktigt, den sidan som alltid har dominerat marknaden och bevisat sig vinna i alla marknader över tid. Bankerna och giganterna.

Det tog mig flera år att komma dit och skapa planen, men det var värt det.

Jag såg kontinuerlig avkastning, och hade en simpel plan för exakt när jag skulle köpa och sälja. Jag startade ett team tillsammans med andra traders och fokuserade på modellen jag summerat, det vi såg var kontinuitet även hos andra traders. De gick från att vara förlorande eller breakeven till att börja prestera. Inte bara stundvis, men över tid.

Jag brukade tro att man behövde behövde lära sig mönster, indikatorer eller ha ett gigantiskt kapital för att se någon avkastning i marknaden, det är helt enkelt inte sant. Det handlar om att jobba rätt och förstå hur de som faktiskt driver marknaden jobbar.

Jag skapade en steg-för-steg utbildning bara för dig som är redo att bli seriös med din trading, här kortar du ned till inlärningsperiod med flera år och lär dig direkt ifrån traders som redan gör det.

Gå med i vår community nu, börja studera direkt och var med i vårt nästa live webinar tillsammans med hundratals andra profitable traders.

Peter Svan


Verifierade tradingresultat från DTS

Du ser resultat och våra handelskonton både i videos på youtube och i vår medlemsportal via cTrader copy.

Våra resultat är inget snitt eller uppskattat mått på hur du kan prestera genom att delta i våra kurser, många presterar högre resultat och andra mindre. Det beror på faktorer, t.e.x vilken risk man är benägen att handla med etc. När du är profitable kan du optimera din strategi och dess parametrar för att nå högre avkastning med mer risk eller en lägre avkastning men lägre volatilitet. Poängen är att när du väl är profitable finns det inga gränser. Låt oss få dig vinnande först.

Lär dig vår modell i vår Masterclass här.

Resultat är viktigt, men inte allt – Vår förmåga att lära dig hur du också kan bli profitable i marknaden är allt, sedan 2015 har vi utbildat 1000+ traders och skapat många riktigt duktiga och självständiga traders.


Följ Traderkanalen på facebook 

Följ oss på Youtube 

 

Kontakta vårt team

KONTOR

Marieholmsvägen 42,

415 02, Göteborg