Peter Svan

Informationen du har idag, är fel för dig


Allt du har lärt dig idag, informationen du har och vanorna du byggt upp är kanske HELT fel. Anledningen till det är för att resultatet kanske inte är i linje med dina mål.

Dvs: Om du inte är där du vill vara just nu, så är det du lärt dig fel.

Nästa steg är: Om du vill komma till en annan nivå än där du är, måste du ha ny information OCH du måste agera på den.

En av de tuffaste och mest utmanande sakerna att göra är att ändra och bryta vanor, speciellt om man har jobbat in dem över en längre tid. Det är inte bara vanorna i sig som är en utmaning, det är umgänget man har och personerna man är med varje dag som har en viss social acceptans och förväntning på dig som gör att  vanorna sitter ännu djupare.

För du är bokstavligen vanorna som du har.

Chansen är väldigt stor att informationen du har och det du lärt dig i trading så här långt är fel, kanske inte för den som gav dig informationen – kanske inte för någon annan. Men för dig. En trader har en väldigt stor fördel och är att vi ser resultaten väldigt svart på vitt, du ser det i sifferformat så det går inte att missta sig (om man är ärlig med sig själv).

Här är den nya kursen, steg för steg i vinnande mindset och strategi för dig som är seriös.

Information och vinnande trading går givetvis hand i hand, men det handlar inte bara om information – det handlar också om vanor och agerande. Du har hört mig prata om att varje vinnande trader har två viktiga ingredienser, vinnande mindset och vinnande strategi – du kan inte klara dig utan den ena. Du måste ha båda två.

Den första kursen spelade jag in 2015, den var fokuserad på strategi och hur du bygger upp en vinnande modell i marknaden. Den har skapat många riktigt duktiga traders, men det jag märkt över tid som majoriteten av mentoreleverna och de andra i vår community behöver mer av är mindset – bygga rätt vanor och implementera ett vinnande mindset.

Därför var det ett stort fokus i den nya kursen vi lanserande nu sommaren 2019, Traderkanalens masterclass lär dig först ett vinnande mindset och hur du applicerar ett sannolikhetstänk och lär dig sedan en strategi och skapa en statistisk fördel.

Det är utan tvivel den bästa och mest kompletta kursen idag, den enda kursen du behöver gå.

Igen, är du seriös med din trading och vill nästa nivå så finner du kursen på Traderkanalen.se. Vår podcast ligger idag på topp-100 listan på Bra podcasts inom utbildning och vi fortsätter vår mission om att göra dig till en bättre trader genom rätt perspektiv, information och praktiska steg.

Övning till dig:

  • Skriv ned dina mål (din optimala situation)
  • Skriv ned din nuvarande situation (Vad är diffen?)
  • Vad behöver du för att täcka gapet?

Övningen syftar till att effektivt identifiera vad som saknas för att gå från där du är —-> dit du vill vara. När du identifierat vad du behöver är nästa steg att skaffa/ta/göra det.

Många gånger handlar det om att agera på något, sätta sig i en ny situation eller få ny information. Det allra vanligaste är att du behöver investera i dig själv, det är också vad de flesta undviker konstigt nog. Du är den bästa investeringen du kan göra, jag lovar dig – det har ingenting med din bakgrund att göra, din familj att göra – ingenting med det. Det har med din potential att göra, hur stor uppsida du har i ditt liv och din framtid kontra möjlig nedsida.

Du är den bästa traden du kan ta punkt.

Så investera alltid i dig själv innan du investerar i marknaden, det är så du bygger en avkastning över tid och tjänar pengar i marknaden som trader.

Hur investerar du dig själv på rätt sätt?

Här är några kontrollpunkter för att göra en bra investering i dig själv.

  • Får du informationen som du behöver för att täcka gapet? (Som du identifierat via övningen över)
  • Har personen som lär ut kursen nått dit som du vill komma (Vad kan du annars kunna lära dig av den?)
  • Är du seriös med dina mål, eller är det bara något du “vill kunna säga till dina vänner”

Det är ungefär här som de seriösa skiljer sig ifrån resten, du förstå och känner säkert igen att människor pratar. Alla pratar, alla säger saker – få genomför. Det är därför det finns så gott om plats hos de som lyckas idag och du måste ta vara på det, men du måste skilja dig från de som bara pratar och bli en av dem som också genomför och agerar på dina mål.

Min nya kurs hos Traderkanalen tar dig dit, du kanske redan studerar eller är helt ny. Oavsett vad så är den ditt bästa steg. Du är bara ett beslut ifrån att ta rätt beslut, du är bara ett “aha” ifrån helt nya resultat så gå alltid framåt, mot målet.

Hoppas artikeln hjälper dig till nästa nivå,

-PS